Rema 1000 er de eneste, der har tilbud på Lurpak: Gælder til den 27. januar

privat
privat
Hvis du mangler smør, kan du med fordel købe det i Rema 1000.

Mest læste i dag

Julen er kendt for sine fristende tilbud på diverse fødevarer, herunder Lurpak smør.

Næsten alle supermarkedskæder lokker med lave priser på 'det hvide guld', men nu - i den grå og kølige januar - er sagen dog en anden. Den danske supermarkedskæde Rema 1000 er nemlig den eneste kæde, der har tilbud på Lurpak smør i øjeblikket.

Tilbuddet er dog ikke helt på niveau med julens tilbud, hvor man kunne få fat i en pakke Lurpak til kun 6,95 kroner flere steder.

Den 21. januar iværksatte Rema 1000 tilbuddet, der sænker prisen på Lurpak smør til kun 15 kroner per pakke, hvilket er en betydelig reduktion fra den normale pris på 26,95 kroner.

Interessant nok har ingen andre supermarkedskæder fulgt trop med lignende tilbud, hvilket gør Rema 1000's kampagne til et unikt træk på det danske detailmarked.

Det er dog værd at bemærke, at tilbuddet ikke er uden begrænsninger.

For at sikre at så mange kunder som muligt kan drage fordel af dette tilbud, har Rema 1000 sat en grænse for køb af Lurpak smør til maksimalt seks pakker per kunde.

Tilbuddet på Lurpak smør i Rema 1000 slutter den 27. januar, hvorfor forbrugerne har god uge til at udnytte denne særdeles attraktive pris.

I en tid, hvor forbrugerpriserne generelt er på vej op, kommer Rema 1000's tilbud på Lurpak som en velkommen lettelse for mange danske husstande, der søger at balancere budgettet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Anbefalet til dig