Rema 1000 gør noget, som aldrig er set før: Glædeligt nyt til kunderne

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rema 1000 tager et stort skridt.

Mest læste i dag

Rema 1000 har igangsat en imponerende ekspansion med målet om at åbne 70 nye butikker inden udgangen af 2024, hvilket vil øge deres samlede antal til 430.

Det ambitiøse skridt kommer i kølvandet på en vellykket overtagelse af flere Aldi-butikker og en omfattende godkendelsesproces hos konkurrencemyndighederne, som du helt sikkert allerede har hørt om.

Sådan skriver B.T.

Den hastige vækst begyndte i december, hvor kæden åbnede fire butikker. Derudover er der planlagt 10 yderligere til at åbne før januars afslutning.

"Det er en meget stor udrulning. Og vi har faktisk ikke set noget lignende", lyder det fra siger Bruno Christensen, der er ekspert i detailhandel.

Han tilføjer yderligere, at man ikke skal tage fejl af risikoen ved så stort et sats, men at Rema 1000 ser ud til at være godt rustet:

"Når du åbner så mange nye butikker inden for 12 måneder, er det i udgangspunktet et risikofyldt projekt. Men alle signalerne er, at Rema 1000 står klar med købmænd til at drive butikkerne. Og så er risikoen jo noget mindre allerede der."

Med udvidelsen sigter Rema 1000 mod at positionere sig som den førende aktør på det danske dagligvaremarked. Men det er faktisk også godt nyt til danskerne.

For ifølge Bruno Christensen er målet at øge volumen for at sikre mere konkurrencedygtige indkøbspriser. Det bekræftes af Henrik Burkal, der er direktør for Rema 1000.

Direktøren fremhæver, at denne ekspansion ikke kun vil bringe Rema 1000 tættere på det danske folk, men også styrke deres position over for leverandører, hvilket vil fastholde deres evne til at tilbyde konkurrencedygtige priser, hvilket garanteret er noget, der får kædens mange kunder til at klappe i hænderne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig