Rema 1000 har allerede sat det op i butikken: "Vi kan ikke komme uden om det"

Af: Lucas Andreas

|

10/10/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Du vil nu møde det i Rema 1000 butikken.

Lige nu læser andre også

I takt med, at dagene bliver kortere og temperaturen falder, får flere butikker travlt med at gøre klar årets måske største højtid, julen.

For mange er det duften af gran, gløgg og bagværk, der markerer starten på juleforberedelserne, men for andre er det butikkernes fyldte hylder med juleslik, der vækker forventningens glæde.

Uanset om man er til klassiske julegodter som pebernødder og marcipan, eller foretrækker de mere moderne varianter af juleslik, er det nu muligt at starte julehyggen lidt tidligere i Rema 1000.

I Børkop har Rema 1000 på Ny Boder allerede taget forskud på julefesten.

På deres Facebook-side fremviser de deres ny opsatte juleslik-sortiment, der blandt andet tæller konfekt, Matador julemix og chokoladejulemænd.

Med videoen følger teksten "Vi kan ikke komme udenom det", efterfulgt af en emoji, der ironisk holder sig for øjnene.

Selvom julen for nogle kan synes langt væk, er det tydeligt, at Rema 1000 i Børkop satser på, at der er mange, der vil gribe muligheden for at komme i julestemning lidt før tid.

For de juleglade indbyggere i Børkop kan julemåneden altså allerede starte nu, og Rema 1000 er klar til at hjælpe dem godt på vej med alt, hvad der skal til for at skabe den rette julestemning.

Anbefalet til dig