Rema 1000 har fået vokseværk: Her åbner 13 nye butikker inden d.29. februar

Af: Mie M.B

|

16/01/2024

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Den første af de 13 butikker åbner allerede d.18. januar

Mest læste i dag

Rema 1000 har annonceret åbningsdatoer for 13 butikker, der åbner indtil slutningen af februar i tidligere Aldi-lokaler. Den nye bølge af butiksåbninger inkluderer blandt andet Rema 1000 på Odensevej i Middelfart, der vil markere afslutningen på denne etape den 29. Februar. Det skriver Dagligvarehandlen.

Discountkæden har været aktiv med butiksåbninger siden slutningen af november sidste år. Nye butikker er allerede blevet etableret i byer som Ringsted, Sorø, Skibby, Nykøbing Sjælland, Nykøbing Falster og Løgstør.

Den næste bølge af åbninger starter den 18. januar på Søndre Ringvej i Roskilde og Runevej i Århus V ifølge oplysninger fra kædens officielle hjemmeside.

I september fik Rema 1000 grønt lys fra konkurrencemyndighederne til at overtage 113 tidligere Aldi-butikker. Siden da har kæden solgt nogle af sine egne butikker samt de overtagne Aldi-butikker til andre dagligvarekæder.

En nylig handel med Dagrofa resulterede i seks nye Spar-butikker og en ny Meny i Grenå, som Rema 1000 solgte som en del af aftalen om overtagelsen af Aldi Danmarks butikker. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu endeligt godkendt denne aftale, der blev indgået i 2023.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig