Rema 1000 holder lukket: Årsagen får det til at løbe koldt ned ad ryggen

03/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Google Street View
Der er en særlig årsag til, at butikken holder lukket.

Mest læste i dag

Sent lørdag udspillede der sig en yderst chokerende episode i Rema 1000 på Østergade i Rødekro, som gør, at butikken nu holder lukket.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, var det klokken 16.45, at den uhyggelige episode fandt sted.

Her var to personer nemlig gået ind i butikken iført masker, og de havde truet sig frem til at få udleveret nogle kontanter fra butikkens kasse.

“De kommer op til kassen, hvor de truer med en køkkenkniv og siger: 'Det er et røveri'”, forklarer Ole Aamann og fortsætter:

“Den ene person laver et kassedyk - altså han går selv i kassen - og tager de sedler, der ligger der. Herefter løber de ud af butikken og forsvinder i hver sin retning ad Østergade.”

Politiet ønsker i forbindelse med sagen at høre fra eventuelle vidner, der kan have vigtige informationer om, hvem de to mænd er.

Vagtchefen tilføjer, at det i øvrigt er ret sjældent, at man ser denne slags røverier, og han peger på, at det nok skyldes, at kassen ikke huser så mange penge, som den gjorde i gamle dage.

Der var ingen, der kom noget til i forbindelse med røveriet. Herunder kan du læse et signalement af de to mænd.

Den ene af de to gerningsmænd var en mand af almindelig bygning og lys i huden. Under røveriet havde han solbriller, grå hættetrøje, mørkt bælte med sølvspænde, lyse jeans og marineblå slip-on sko med hvid bund. Han havde en køkkenkniv og en bordeaux rygsæk med sig.

Gerningsmand nummer to var også en mand af almindelig bygning og lys i huden. Under røveriet havde sorte solbriller med regnbue-refleksion i glasset, grøn hættetrøje med teksten 'Superdry', mørke jeans og grå sko med hvide stafferinger på overdelen.

Anbefalet til dig