Rema 1000 indfører coronapas: “Vi mener, at det er bedst”

08/11/2021

Julie Møller

Foto: Shutterstock.
Det kræver et gyldigt coronapas, hvis de ansatte vil møde ind på arbejde.

Mest læste i dag

Coronasmitten stiger i disse dage, og det er også tilfældet på Rema 1000’s centrallager i Horsens. Derfor har supermarkedskæden i weekenden valgt at indføre coronapas på arbejdspladsen i det jyske.

Det skriver Ekstra Bladet. 

“Vi mener, at det er bedst, for at vi alle passer på hinanden, at vi tager det her tiltag, så vi sikrer, at smitten ikke spreder sig yderligere,” forklarer Jonas Schrøder, der er kommunikationschef i discountkæden Rema 1000, til avisen.

Kravet gælder for godt 1000 ansatte på centrallageret i Horsens, og til Ekstra Bladet understreget Jonas Schrøder, at et gyldigt coronapas ikke betyder, at de ansatte skal være færdigvaccineret mod coronavirus. Immunitet fra at have været coronasmittet, eller at de inden for de tre seneste døgn har fået taget en coronatest, der er negativ, udløser også et gyldigt coronapas.

Foto: Shutterstock. 

“Nødvendigt med initiativer”

Søndag aften valgte Mette Frederiksen at sætte sig til tasterne. De stigende smittetal er bekymrende, forklarer hun, og i et Facebook-opslag melder Mette Frederiksen ud, at det forventes at blive nødvendigt at gennemføre initiativer, der kan holde smitten nede.

“Sygdommen begynder igen at få mere alvorlig betydning for vores samfund og sundhedsvæsen. Derfor forventer jeg også, at det bliver nødvendigt med initiativer, der kan bryde smittekæder,” skriver Mette Frederiksen, der ikke uddyber, hvilke initiativer, der konkret vil være tale om.

Slutteligt oplyser Mette Frederiksen, at regeringen forventer, at Epidemikommissionen inden for ganske kort tid vil komme med indstillinger til regeringen og Folketinget.

Opslaget fra Mette Frederiksen kan ses her:

 

 

 

Anbefalet til dig