Rema 1000 med glædelig nyhed: Kunderne kan glæde sig

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ventetiden er overstået - og det skal fejres

Mest læste i dag

De har ventet. Og de har ventet. Og så har de lige ventet lidt mere. Men nu er ventetiden endelig ovre, skriver Horsens Folkeblad.

Rema 1000-kæden havde håbet på at kunne åbne en ny butik i Naturbyen Nørrestrand nord for Horsens i starten af 2023 - et projektet der har stået på mere end et år.

Men da der var problemer med vandplaner der ikke var taget hensyn til i lokalplanen, og der skulle forhandlinger på plads med den lokale grundejer i området, blev byggeprojektet udskudt.

Nu er papirerne endelig kommet på plads, og de første spadestik kan tages.

“Så vi er glade” fortæller Jonas Schrøder, der er kommunikationschef for Rema 1000.

“Vi går nu i gang med at se på, hvordan det ser ud med håndværkere og levering af materialer, så vi kan komme i gang. Vi skal lige have styr på alt det praktiske (...) Men vi håber da på, at vi kan åbne i år”.

Planen lyder, at den nye butik skal erstatte den eksisterende Rema 1000-butik der ligger på Hede Nielsens Vej, der er en af de syv butikker der ligger i Horsens.

Grundlaget bag den nye lokation, er at Naturbyen Nørrestrand er et stort byggeprojekt, hvor der allerede er sprunget mere end 1000 boliger op i området. Der er planer om at området skal huse op til 9000 indbyggere.

Anbefalet til dig