Rema 1000 med sommernyhed

REMA 1000 har afsløret en spændende sommernyhed, som de har arbejdet på i lang tid.

Mest læste i dag

Danskerne er vilde med kaffe. Intet mindre end 70 procent af den danske befolkning drikker kaffe. Langt de fleste nøjes dog ikke blot med en enkelt kop kaffe. Derimod drikker danskerne i gennemsnit fire kopper kaffe om dagen.

Når sommeren og højere temperaturer melder sin ankomst, er det dog ikke alle, der er vilde med varme drikke. Derfor er der mange, der tyer iskaffe, når de ikke længere har lysten til varm kaffe. 

Rigtig mange danskere er glade for iskaffe, men at opnå en smag derhjemme, som man kender det fra en rigtig kaffebar, er ikke nemt. 

Dette har REMA 1000 nu lavet om på. De har nemlig introduceret deres helt egen REMA 1000-iskaffe, som kan købes i kartoner á 1 liter. 

Den spændende sommernyhed har supermarkedskæden selv afsløret på deres Facebook-side. Her skriver de også, at det er et produkt, som de har udviklet på i lang tid. Nu er det endelig resultat dog på hylderne, og kan købes i deres forretninger hele landet over. 

"Vi har testet og testet – og vi har glædet os rigtig meget til at præsentere jer for det endelige resultat," skriver REMA 1000 i deres opslag på Facebook, hvor de afslører det nye produkt. 

Derudover skriver de også, at det selvfølgelig er det helt rette tidspunkt, de er blevet klar til lanceringen af produktet, da det danske land har været beriget med skønt sommervejr i de seneste dage. 

"Og hvilken bedre anledning til iskaffe end det lækre sommervejr, som vi har lige nu," skriver supermarkedskæden i opslaget på Facebook.

I kommentarfeltet er der allerede kommet tilbagemeldinger fra de første personer, der har købt og smagt den nye iskaffe. 

Flere personer giver produktet flotte ord med på vejen, da flere personer skriver, at den er 'super god' og at den smager 'mega godt'. 

Faktisk tyder det på, at produktet allerede nu er blevet meget populær. I kommentarfeltet giver flere personer nemlig udtryk for, at man skal være hurtig, hvis man skal nå at købe nogen. 

"Så skal de så bare skaffe nok, for de kan få dem hjem i alle butikker. Vores REMA havde fået 2 kasser og de var hurtigt væk," skriver en kvinde blandt andet. 

De har dog ikke ramt plet hos alle, da der også er brugere, der skriver, at den er for sød.

"De har i hvert fald ikke sparret på sukkeret, men det har de så til gengæld på kaffesmagen. Lige lidt for sød efter min smag," har en kvinde kommenteret. 

Anbefalet til dig