Rema 1000 med vigtig advarsel: Vedkommende får direkte besked

Nyheder
Foto: Shutterstock
Rema 1000's kunder bør nu spidse ører.

Mest læste i dag

Af og til sker det, at de danske dagligvarebutikker afholder konkurrencer på Facebook, hvor der er gode præmier at vinde.

Nu er turen kommet til Rema 1000 i Give, og her har kunderne altså muligheden for at vinde en 'Pepsi Max Soundboks', som er en vaskeægte drøm at eje i sommermånederne.

Der er dog én ting, der gør det hele lidt mere kompliceret.

Sagen er den, at flere har fået beskeder om, at de har vundet - men det er altså spam:

"OBS! Ser ud til nogle enkelte har "vundet", men det er spam. Vinderen trækkes først på det aftalte tidspunkt og vinderen får direkte besked fra Rema 1000 Give!", skriver butikken, der tilføjer, hvornår den rigtige vinder kan regne med at få besked:

"Skriv hvem du vil høre musik sammen med og vær med i lodtrækningen. Vinderen trækkes torsdag d. 13/6, ca. kl. 15."

På trods af, at flere kunder har været forvirrede over at have vundet, lader det ikke til, at der er fare på færde - men hvis man får tilsendt et link af en falsk profil, gør man klogt i ikke at klikke på det.

Afslutningsvist ønsker Rema 1000-butikken sine kunder en god uge:

"Team Rema 1000 Give ønsker alle en fantastisk uge."

Nu er der ikke andet for end at krydse fingre og vente til vinderen bliver trukket. Som butikken også skriver i opslaget, så sker det i morgen eftermiddag.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig