Rema 1000 med vildt tilbud på Lurpak: Gælder frem til den 16. december

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er god grund til at besøge Rema 1000, hvis man har brug for billigt smør til jul.

Mest læste i dag

I dag er der trådt et vildt tilbud på Lurpak i kraft i Rema 1000.

Tilbuddet gælder helt frem til den 16. december, og det gælder i samtlige af Rema 1000s butikker inden for landets grænser, hvorfor alle danskere nu får rig mulighed for at udnytte det gode tilbud.

Én pakke Lurpak smør koster nemlig kun 7 kroner i Rema 1000 lige nu, hvilket må siges at være noget af et tilbud, da normalprisen er 26,95 kroner per pakke hos kæden.

Der er dog en lille hage ved dette tilbud. Man kan nemlig 'kun' købe seks pakker til tilbudsprisen, og hvis man skal have flere end det antal, skal man altså betale normalpris for resten.

Trods Rema 1000s utroligt flotte tilbud på 'det hvide guld', så kan Lurpak faktisk fås endnu billigere hos en helt anden kæde.

Foto: Tilbudsugen.dk

I går trådte et nyt tilbud nemlig i kraft i Netto, og her sælges en pakke til den nette sum af 6,95 kroner. Der er dog også en hage ved dette tilbud, og faktisk er det den akkurat samme, som Rema 1000s.

Du kan nemlig 'kun' få lov at købe seks pakker til tilbudsprisen i Netto, og hvis du skal have flere pakker, så skal du betale normalprisen.

Foto: Tilbudsugen.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig