Rema 1000 med vildt tilbud på Lurpak: Gælder helt frem til den 25. november

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Under normale omstændigheder koster en pakke Lurpak 26,95 kroner i Rema 1000. Frem til den 25. november er sagen dog en helt anden.

Lige nu læser andre også

Priserne på dagligvarer er det steget voldsomt siden 2022.

De tårnhøje priser er ikke ligefrem noget der huer danskerne, som nu skal lange flere penge over disken for at få fingrene i de samme varer, som de altid har købt.

Smør er et godt eksempel på et produkt, hvor priserne er fløjet til himmels, og netop af den grund er der flere, der holder særligt øje med, når det kommer på tilbud.

Den skarpe tilbudsjæger har måske endda allerede observeret, at Rema 1000 fra i dag og frem til den 25. november har et rigtig godt tilbud på Lurpak smør, hvorfor du ikke engang har travlt med at få fyldt køleskabet op.

Normalprisen på en pakke Lurpak i Rema 1000 er 26,95 kroner, men nu er det altså muligt at få en pakke for under halvdelen; nemlig 12 kroner.

Der er dog et lille men, da tilbuddet gælder nemlig kun de seks første pakker per dag. Hvis du skal have mere end seks, kommer du altså til at betale den fulde pris for de resterende pakker.

Andre gode tilbud

Rema 1000 er dog ikke din eneste mulighed for at finde Lurpak på tilbud, da du i både SuperBrugsen og Kvickly frem til den 23. november også få Lurpak til 12 kroner.

Hvis ingen af disse butikker ligger tæt på dig, så er der faktisk stadig håb forude.

I Min Købmand og i Bilka er der nemlig også tilbud på det populære smør, men her skal der dog betales 15 kroner per pakke. Tilbuddet i Bilka gælder frem til 23. november, ligesom tilbuddene i SuperBrugsen og Kvickly, mens Min Købmand giver dig en ekstra dag at løbe på.

Foto: Tilbudsugen.dk

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig