REMA 1000 og Salling Group skal overtage Aldis butikker - men én bestemt ting mangler at ske

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tingene tager til.

Mest læste i dag

Det har længe været fremme, at Aldi har valgt at lukke ned i Danmark, og at Rema 1000 og Salling Group har været dem, der skulle overtage de Aldi-butikker, der stadig står tilbage.

Men salget til de to store kæder er endnu ikke helt på plads.

I december sidste år offentliggjorde Aldi, at 59 af kædens butikker ville lukke i starten af det kommende år, mens resten ville blive omdannet til en Rema 1000- eller en Salling Group-butik.

Men inden butikkerne skal overtages, er der noget, der skal ordnes. Det skriver Dagligvarehandlen.dk.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er nemlig ikke færdige med at behandle opkøbene, hvilket skal være klaret, inden Aldi-butikkerne kan blive overtaget.

Ifølge styrelsen skal Rema 1000 overtage omtrent 114 af de Aldi-butikker, der ikke er lukket.

Oprindeligt skulle Rema 1000 have fået svar fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i foråret, men i marts valgte de at forlænge behandlingstiden til en ‘fase 2’.

Fase 2 indebærer en dybtgående undersøgelse af fusionens indflydelse på markedet. Af den grund er den endelige dom skubbet frem til nu.

Salling Group, der overtager 21 af Aldi-butikkerne, vil lave dem alle om til Netto-butikker. Det forventes, at Salling Group får svar i slutningen af august måned.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig