Rema 1000 overtager mere end 100 Aldi-butikker: Nu venter denne kæmpe opgave

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rema 1000 skal holde tungen lige i munden.

Mest læste i dag

Med overtagelsen af de mange Aldi-butikker har Rema 1000 nu budt Salling Group op til dans.

Indtil nu har Netto været den største discountkæde i Danmark, men det kan meget vel være slut nu.

Det skriver B.T.

Uanset hvem der vinder slaget om tronen, når Rema 1000 har rykket ind i de mange butikker, så er der en sikker vinder i sidste ende - og det er kunderne.

Sådan lyder analysen i hvert fald fra B.T.s forbrugerredaktør, Niels Philip Kjeldsen:

“Konkurrence er altid godt. Så jeg vurderer, at danskerne kan se frem til en duel her, som kan komme til at gavne dem i forhold til priser, kvalitet af varer og kreativitet i markedsføring”, siger han.

Forbrugerredaktøren tilføjer, at Rema 10000 højst sandsynligt kommer til at overtage Nettos trone, samt at det bliver spændende at se, hvordan Netto svarer igen.

Stor opgave

Det er dog ikke ‘gratis’ at skulle overtage så mange butikker, som Rema 1000 overtage, i den forstand, at der nu venter Rema 1000 en stor prøvelse og opgave:

“Rema 1000 står med en rigtig stor opgave her. De skal til at overtage en masse butikslokaler og en masse medarbejdere. Kan de gøre det relativt gnidningsfrit, bliver det et voldsomt boost for Rema 1000 i Danmark.”

I en pressemeddelelse fra Aldi Danmark, der blev udsendt i går, fremgik det, at overdragelsen af de mange butikker skal ske i løbet af de kommende tre måneder.

Anbefalet til dig