Rema 1000-skilt vækker opsigt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et særligt skilt er på de lokales læber.

Mest læste i dag

Et Rema 1000-skilt i Struer har nu stjålet de lokales opmærksomhed.

Rema 1000 har på det seneste været meget fremme i medierne grundet overtagelsen af de mange Aldi-butikker, men denne gang er det et specielt skilt, der har fået den lokale avis Dagbladet Holstebro-Struer til at bringe historien.

Med et skilt, der præsenterer budskabet "Rema 1000 opfører ny dagligvarebutik," er der ingen tvivl om, at Rema 1000 er fast besluttet på at bringe fornyet handelsliv til området.

Den velkendte dagligvarekæde Rema 1000 har for nylig gjort sit næste skridt i den danske detailhandel ved at annoncere opførelsen af en ny butik i Struer. 

Denne spændende beslutning kommer som en naturlig udvikling efter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af Rema 1000's køb af hele 113 Aldi-butikker i hele Danmark den 30. august. 

Handelsaftalen mellem de to store kæder blev annonceret i december sidste år, og efter en omhyggelig undersøgelse fra konkurrencemyndighederne blev vejen endelig banet for Rema 1000's planer i Struer.

Den nye butik vil blive opført på en imponerende grund på over 10.000 kvadratmeter langs Holstebrovej, og den vil helt sikkert tilføre området en ny dynamik. 

For øjeblikket driver Rema 1000 en butik i lejede lokaler på Vestergade i Struer, og det forbliver endnu uklart, hvad der vil ske med den eksisterende butik og Aldi-butikken på Holstebrovej 21, som nu også ejes af Rema 1000.

Selvom den præcise dato for den nye butiksåbning stadig er ukendt, kan Struer-borgerne se frem til en spændende tilføjelse til deres indkøbsmuligheder i nær fremtid. 

Anbefalet til dig