Rema 1000 udsender vigtig advarsel til kunderne

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvis du jævnligt lægger vejen forbi Rema 1000, bør du læse med her.

Mest læste i dag

Der er vist ikke nogen tvivl om, at vi lever i en digital tidsalder.

Selvom det bringer en masse gode ting med sig, så betyder det også, at man skal være konstant på vagt overfor svindlere, som lægger fælder ud overalt på nettet.

Og nu er den gal igen.

I denne omgang er det Rema 1000 Hanstholm, der er blevet hacket.

I et opslag på Facebook skriver de, at der er falske konkurrencer i omløb i deres navn, hvorfor kunderne for alvor skal være på vagt:

"Vi er desværre blevet hacket 2 gange i dag i vores konkurrence om 2 x stjerneskud. I må ikke trykke på link eller give nogle oplysninger hvis i er blevet bedt om det, det er en fake profil", skriver Rema 1000-butikken.

Da butikken indimellem afholder legitime konkurrencer, kan det måske være svært at navigere i, hvornår man er ved at blive snydt, og hvornår man har vundet.

Derfor skriver Rema 1000 også i opslaget, at de altid giver vinderne direkte besked:

"Vi giver kun vindere af vores konkurrencer direkte besked. Vi beklager ulejligheden og arbejder på en ny løsning."

Såfremt du er i tvivl om, hvorvidt noget er svindel eller ej, skal du altid have paraderne oppe.

Du kan med fordel kontakte den pågældende virksomhed eller instans gennem deres officielle kanaler for at få be- eller afkræftet, om du har modtaget noget fra dem,

Du kan se det omtalte opslag fra Rema 1000 herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig