Rema1000 går ind i smørkrigen med Netto, Føtex og Bilka: Så billigt får du en pakke smør

12/12/22 07:33

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Rema1000 har nu også meldt sig ind i smørkrigen, hvor Netto, Føtex og Bilka allerede har sænket priserne helt enormt.

Vi skal ikke mange måneder tilbage før, at det nærmest var umuligt at finde en lille pakke smør til under 20 kroner. Særligt hvis det skulle være en af de helt store smørbrands, som vi har herhjemme.

Her op til jul er der dog blevet skruet gevaldigt ned for priserne på smør, og uanset om du går i Netto, Bilka, Føtex eller Rema1000, vil du kunne få en pakke god smør til under 10 kroner.

Netto lancerede forrige weekend et tilbud på Lurpak, der var så godt, at deres egen hjemmeside gik ned. Blot 7.95 kroner for en pakke Lurpak, Lurpak Smørbar eller Lurpak Let. 

Tilbuddet i Netto er sågar blevet forlænget, så det nu løber til og med den 16. december. Du kan altså nå det endnu, hvis du ikke har fået fyldt køleskabet op.

Her er de andre supermarkeders tilbud på smør

Hvis du ikke har en Netto tæt på dig, så frygt ej. Der er nemlig flere andre butikker med forrygende smørtilbud. Herunder kan du se, hvad du kan få af gode tilbud i Føtex og Bilka, inden vi afslører, hvilket tilbud, der netop er startet i Rema1000 pr. i går.

Kører du i Bilka kan du til og med den 15. december få 3 pakker Kærgården til 24 kroner. Det svarer altså til 8 kroner pr. pakke.

Smutter du i Føtex behøver du ikke købe tre pakker ad gangen, men til gengæld koster Kærgården lige knap en krone mere pr. pakke. Så du vil altså få en pakke for 8.95 kroner.

Nu kommer vi så til Rema1000.

Fra i dag til og med den 17. december kan du gå i Rema og købe en pakke Lurpak, Lurpak Smørbar eller Lurpak Let til blot 9 kroner pakken. Det er naturligvis 1.05 kroner dyrere end Netto, men det er stadig knap 20 kroner billigere end normalprisen.

Der må købes seks pakker Lurpak pr. kunde i Rema1000 til den lave pris.