Remee åbner op om svær tid: 'Mit liv bryder sammen'

Af: Ida Hansson

|

05/07/2023

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Sangskriver og producer Remee Jackman har været en hård tid igennem.

Lige nu læser andre også

Sidste år lød der en trist meddelelse fra Remee og modellen Mathilde Gøhler. De annoncerede at de ikke længere dannede par og at forholdet nu var slut efter otte år sammen.

Sammen har parret to døtre, Kenya og Lelou. 

“Beslutningen om at gå fra hinanden for at blive tættere har været den rigtige for os, og vores forhold har forvandlet sig til det stærkeste venskab og forældreskab,” skrev Mathilde Gøhler i den forbindelse i et opslag på Instagram.

Men på trods af denne melding fra Mathilde Gøhler, så var bruddet rigtig hårdt. Det fortæller Remee om i podcasten ‘Casper 3080 Tikøb’, som man kan høre på Podimo. 

Heldigvis for Remee, så var han bestemt ikke alene i sin store sorg – blandt andet var Casper Christensen en stor støtte for den populære musikproducer. Det fortæller han i podcasten.

“Da mit liv bryder sammen sidste år og jeg sidder oppe i et kæmpe palæ og ligger nede på gulvet og raller og er fuldstændig desillusioneret, og alt er gået i stykker, så er du jo en af dem, som kommer,” lyder det fra Remee, som fortsætter:

“Der kom lige pludselig engle fra alle mulige og uventede steder, fortæller han om de mange, der gerne ville hjælpe, da livet så sortest ud.” 

Remee slår flere gange fast i podcasten, at Casper Christensen var en uvurderlig støtte. 

“Du gav mig nogle af de vigtigste råd og klarsyn på et tidspunkt, hvor jeg ikke kunne se noget som helst foran mig,” lyder det blandt andet.

Casper Christensen var dog heller ikke i tvivl om, at Remee havde hårdt brug for støtten.

“Som voksen kender man jo nogen, der rammer en ulykke, og det kunne jeg jo se, du havde ramt,” lyder det fra Casper Christensen, som fortsætter:

“Men jeg vil også sige, at der var sket noget med dig. Der var en åbenhed til at lytte og til ikke at køre ind i en gammel bane. Det er jo ikke noget, jeg siger. Det er din egen kraft. Så det var en fed oplevelse.”

Remee har ikke annonceret nogen ny kæreste, og har også til flere medier sagt, at han lige nu er glad for tilværelsen og nyder sin familie og sine venner – så alt tyder på, at der ikke lige nu er en ny partner i den populære musikproducers liv. 

Anbefalet til dig