Remee afslører: I fængsel

Foto: Simon Wedege
Nu løfter han sløret for en hændelse i fortiden

Mest læste i dag

Remee afslører nu, at hans fortid har bragt ham kortvarigt i fængsel

Det sker i et af de to nye afsnit af realityvserie Remee og Mathilde, der sendes på Discovery+. Serien lader seerne - som fluen på væggen - følge med i livet hos det celebre par, der er kendt fra både tv, radio og Instagram. 

Det var en ungdommelig flirten med hærværk, der bragte en dengang 13 eller 14-årig Remee i ordensmagtens søgelys. Det fortæller han selv i realityprogrammet. 

"Vi var 13-14 år, vi vidste ikke en skid, vi var totalt bonderøve fra Solrød, vi skatede nede på Jersie station, og så lå inde vi under broen op til stationen og malede med Posca tusser. Vi var så dumme, vi lå i dagevis og malede, fordi det tog så lang tid med de der Poscha tusser, og så på tredjedagen kom ham stationsmanden ned og siger, hvad fanden har I gang i. Og så bliver vi trukket ind," udtaler den populære musikproducer i programmet. 

Ryger en tur i fængsel

Den normalt så muntre musiker var dog ikke alene om ulovlighederne, fortæller han. 

"Og det var mig og min fætter og min bedste ven Lorenzo. Ryger vi i spjældet, får vi bøder, eller hvad sker der? Jeg var rædselsslagen, og så siger de, det bliver minimum 500 kroner per næse, og så siger min bedste ven, hvad så, hvis man ikke har tegnet nogle næster?"

Hændelsen gav dog ikke drengene den bratte opvågning, som stationsmanden måske havde håbet på. 

"Senere laver vi også noget hærværk – nogle dumme dumme drengestreger, og der ender vi med at ryge i detentionen, så jeg har faktisk været i fængsel i én dag. Der ligger jeg og tænker, okay det var faktisk et ret fedt fængsel, de havde bygget der i Karlslunde, det var helt nybygget, så det var ikke så uhyggeligt. Det er så tæt, jeg er kommet på at være real gangster," afslutter Remee i programmet.

Fjerde sæson af Remee og Mathilde har netop haft premiere på Discovery+. 

 

Anbefalet til dig