Remee afslører: Smittet

Foto: Simon Wedege

Den forhenværende X Factor-dommer er smittet med corona, afslører han nu

I det seneste afsnit af realityserien Remee og Mathilde, der sendes på på discovery+, afslører Remee, at blevet ramt af corona. Det er kommet som noget af et chok for den populære hitproducer, men heldigvis er hverken Mathilde eller deres fælles datter Kenya smittet. 

"Jeg har corona," fortæller Remee, der suppleres af Mathilde. 

"Det kom jo som et chok, at han pludselig blev testet positiv, og det kom bag på os," fortæller influencer og model Mathilde Gøhler, der har måtte passe Remee, imens han er isoleret med virussen. 

Læs også

Biltema slår alarm: Tilbagekalder solgt produkt øjeblikkeligt

Opvartes

Det fortælles i programmet, at Remee er gået i isolation. Det sker i familiens soveværelse. Han kan heldigvis fortsatte i nogen grad deltage i familielivet via Facetime, men derudover er det Mathilde og Kenya, der må opvarte ham. 

Remee er ikke ramt af feber. Han har dog stiftet bekendtskab med et par andre de symptomer, der ofte omtales af personer, der er blevet smittet med corona. 

"Jeg havde ikke feber, men jeg mistede min lugtesans og smagsløg, nærmest mens jeg sad og spiste," siger Remee, der dog ikke umiddelbart har noget imod at blive opvartet.

"Det er da altid rart at blive nurset. Hvis bare man ikke havde haft det så elendigt samtidig med"

Mathilde Gøhler understreger dog, at der er meget arbejde i hele corona-situationen

"Det er næsten som at have et ekstra barn, der bare er på et soveværelse"

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet