Remee chokerer: Inviterer til 'sidste' fest inden lukning af nattelivet

09/12/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.
Nu inviterer hitmageren til et brag af en fest.

Mest læste i dag

I går aftes tonede statsminister Mette Frederiksen frem på skærmen. Og for mange, var det sikkert ikke glædelige nyheder hun overrakte. 

På pressemødet præsenterede statsministeren en lang række nye restriktioner for danskerne. Skoleelever sendes hjem på tidlig juleferie, flere krav om mundbind, opfordring til hjemmearbejde  og ikke mindst, en nedlukning af nattelivet.

Især sidstnævnte har skabt stor ærgrelse hos mange bar- og natklubejere, der er kede af endnu en gang, ikke at kunne holde åbent for deres gæster. Herunder Remee. 

Det skriver B.T. 

De nye restriktioner træder i kraft fredag - og dermed er torsdag sidste aften, hvor nattelivet har åbent.

Derfor inviterede han allerede i går aftes til en 'afskedsfest'.

"Bliver sikkert den sidste i lang tid" 

I kølvandet på pressemødet sendte han nemlig straks en sms ud til sine gæster fra natklubben Museo. 

"På grund af covid-19 og de nye restriktioner, holder vi en fest i morgen (torsdag). Det bliver sikkert den sidste i lang tid … Derfor vil vi virkelig opfordre dig til at svinge forbi til en sidste dans. Hvem ved, hvornår vi kan feste for alvor igen?" lyder ordene i sms'en. 

Om invitationen har vakt begejstring hos gæsterne vides ikke. Men der er én den bestemt ikke har begejstret og det er Niels Strandberg Pedersen, der er tidligere direktør for Statens Serum Institut. 

"Vi ved erfaringsmæssigt, at nattelivet er en betydelig smittekilde. Det at man står tæt sammen på diskoteker eller andre steder, det udgør en meget væsentlig smitterisiko, og mange af de mennesker, der kommer i nattelivet, har kun fået to vaccinationer, så det vil sige, at de formentlig er mere modtagelige for at blive smittet med omikron- og deltavarianten," lyder ordene.

Han nævner også, at selvom de nye restriktioner først træder i kraft i morgen - så er der fortsat en stor risiko ved sådan en afskedsfest.

Ejerne bag Museo, som ikke blot består af Remee, har ikke nogen kommentarer til B.T. 

 

Anbefalet til dig