Remee er overrasket over dokumentar: "Folk kan være nogle røvhuller"

Nyheder
Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Remee undrer sig særligt over én ting.

Mest læste i dag

Forleden deltog Remee i Thornicos årlige fest.

Selvom aftenen stod i festens tegn, så tog den tidligere 'X Factor'-dommer sig alligevel tid til at sætte et par ord på DR's nye dokumentar 'Sexisme i musikbranchen'.

Det gjorde han over for B.T.

Dokumentaren belyser grænseoverskridende opførsel fra prominente skikkelser som Martin Brygmann og Claes Antonsen. Ingen af de to navne bliver nævnt i dokumentaren, men de har selv bekræftet, at deres involvering på sociale medier.

Remee, der selv har haft meget med branchen at gøre, udtalte, at han er overrasket over, at det først bliver italesat nu:

"Jeg er måske lidt mere overrasket over, at det har taget så mange år at italesætte, end at jeg er overrasket over fænomenet. Måske er det også meget en ældre generation, der kører en anden jargon og synes, at nogle andre ting er sjove, men det er også en ny ting, vi skal finde ud af, for hvor er grænsen så?", lød det.

"Folk kan være nogle røvhuller"

Dokumentarens anonymisering af Brygmann og Antonsen skyldtes kvindernes ønske om at fokusere på det strukturelle problem frem for enkeltpersoner.

Remee påpegede, at det kan være farligt bare at skyde alt skylden på én person.

'X-Factor'-dommeren håber på en bredere dialog om, hvorfor sådanne kulturer får lov til at eksistere og blomstre, og hvorfor ingen har talt imod dem tidligere.

Remee fortalte derudover, at han har set flere eksempler på, at folk kan opføre sig råddent:

"Men jeg har ejet natklubber, jeg har været i musikbranchen, jeg har været i underholdningsbranchen, jeg har været i tv-branchen, jeg har været i alle mulige forskellige brancher, og man ser jo mange forskellige eksempler på, at folk kan være nogle røvhuller."

Anbefalet til dig