Remee i stor sorg: Bryder grædende sammen

29/09/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Simon Wedege
Den danske hitmager kunne ikke holde tårene tilbage.

Mest læste i dag

Det er ikke ofte, at Remee mister grebet. Siden de tidligere 90'ere har den 45-årige hitmager og producer leveret storsælgende popmusik, der har fået de festglade ud på dansegulvet. Ifølge ham selv har han på verdensplan solgt i omegnen af 35 millioner plader. Herhjemme kendes han formentlig primært som drivende kraft i Sound of Seduction samt bagmand for popgruppen S.O.A.P. 

Den altid muntre musiker blev også allemandseje, da han blev en del af dommerholdet i X-Factor. Her endte Remee med at være en af de mest succesfulde dommere på verdensplan, der vandt formatet et utal af gange. Det er dog ikke kun musikken, der fylder i hans liv. Udover en række forretningsinteresser og en velgørnhedsfond, som han driver sammen med sin hustru Mathilde Gøhler, så har Remee i mange år været en stor del af det natklub-miljøet i København. 

Det er sket i regi af de to anmelderrosten natklubber Zen og sidenhen Arch, der har været omdrejningspunkt for mange fester, events og andet, der har sat natklubben på både Danmarks- og verdenskortet. Det var netop på Arch, at Remee for nyligt blev overmandet af sine følelser, lod tårene pible frem og måtte tage et øjeblik til at samle sig, inden han kunne fortsætte. 

Farvel udløser stærke følelser

Årsagen til det store følelseudbrud skal findes i et farvel. Det fortæller Remee selv i Dplay-serien Remee & Mathilde, hvor seeren som fluen på væggen følger livet hos det celebre par, der begejstrerer på Instagram og bor i en stor villa nord for København. Serien er netop nu aktuel med sin tredje sæson. Her følger seerne - udover parrets familieliv sammen med datteren Kenya og Remess datter Emma - med i de forretninger, som de to kendisser er involveret i. 

En af dem har som nævnt været natklubben Arch. Den har Remee dog for nyligt solgt, fortæller han i serien. Valget begrundes med, at hitmagerens liv har ændret sig, siden den første natklub blev stiftet, og nu skal noget sorteres fra, så han kan fokusere sin energi på andre ting. Derfor har han solgt natklubben til en amerikansk kollega. Da overddragelsen skal laves, ender det dog som en følsom affære. 

Remee har samlet alle natklubbens medarbejdere i lokalerne, men under hans farvel, overmander følelserne den 45-årige og alt i alt bliver det til et sørgmodigt farvel med natklubbens mange medarbejdere.

 

 

 

Anbefalet til dig