Remee indrømmer: Jeg havde ikke styr nok på det

26/01/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Simon Wedege
Nu melder Remee ærligt ud.

Mest læste i dag

Efter lidt start vanskeligheder slog Remees natklub “Arch” dørene op i 2016. Det var dog ikke helt uden udfordringer, for på åbningsdagen måtte Remee sande at de ikke var klar og han måtte aflyse festen. Mange gæster - også fra udlandet - var ellers strømmet til, for at være med til åbningsfesten. Men et par uger senere, kunne Arch åbne - og natklubben blev siden meget populær. 

Efter næsten fire år, sluttede eventyret dog for Arch i starten af 2020. Remee solgte den til Cy Ellis Waits, som er Paris Hiltons ekskæreste. Salget blev lavet kort inden, at coronavirussen indtog Danmark, så samfundet - heriblandt nattelivet - blev lukket ned. Det skriver SE & HØR.

Det var dog ikke på grund af økonomiske kvaler, at Remee bestemte sig for at sælge Arch - tværtimod. Natklubben gav nemlig overskud i både 2017 og 2018. Men alligevel bestemte den tidligere X Factor-dommer sig for, at nu skulle det være slut. 

Blev en illusion

“Jeg havde ikke styr nok på forretningen, jeg havde ikke føling med det. Det var et young man’s game, og jeg skulle bare frigøres af den energi. Til sidst stod jeg i hjørnet med en vodka-Redbull, som jeg var nødt til at kværne for at kunne holde ud at være der. Klokken fire ligner alle lort, stedet ligner lort, der er skænderier og folk har knaldet udenom,” lyder det ærligt fra Remee i Podcasten “Hva så!?”.

Privat danner Remee par med 28-årige Mathilde Gøhler, og sammen har de to datteren Kenya på 5 år. Remee har også datteren Emma på 22 år, fra et tidligere forhold. 

Remee elskede dog også ting ved natklubben - som eksempelvis energien, fortæller han. Men han fortæller også, at natklubben var en illusion, som han brugte til at fortælle sig selv, at ting var gode - selvom de måske ikke var det. Remee mener at Arch blev en virkelighedsflugt, som han ikke længere kunne relatere til og til sidst var det for langt fra hans egen virkelighed - derfor måtte eventyret slutte.

 

 

Mest læste

Anbefalet til dig