Remee og Løvens Hule-deltager afslører stor nyhed

09/08/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Simon Wedege
Det er på Instagram, at nyheden nu deles.

Mest læste i dag

Tidligere i år rullede den seneste sæson af Løvens Hule over skærmen, her var Anthon Luis med, som en del af tøjvirksomheden "Bare en T-shirt". 

Virksomheden fik sig endda en millioninvestering med sig, efter besøget hos løverne.

Det er dog ikke tøjvirksomheden, som det drejer sig om denne gang. 

Anthon Luis afslører nemlig på sin Instagram-profil, at han og Remee har slået sig sammen og nu åbner en ny natklub. Det er en nyhed, som han har set meget frem til at dele.

"Okay, det her har jeg glædet mig rigtig meget til at fortælle jer allesammen… Selvom vi ikke kan fortælle så meget endnu," lyder det indledningsvist i opslaget, hvor Anthon Luis deler et billede af Remee.

"Det gælder bare om at ansøge"

"Men i hvert fald åbner jeg ny natklub med ham her… endnu engang (og et par andre dygtige herrer). Denne gang hedder adressen bare Lille Kongensgade 16, Kbh K. Du kender 100% lokalerne - det er uden tvivl de bedste i byen, synes vi. Vi kan stadig ikke heeeelt finde ud af navnet, men der er jo også kun en måned til. Håndværkerne startede i mandags og medlemssiden kommer snart - så gælder det bare om at ansøge," står der i opslaget.

Det er ikke første gang at de to arbejder sammen, Anthon Luis var nemlig også medejer af natklubben Arch, som Remee stod i spidsen for. 

Hvad natklubbens navn bliver, må vi derfor vente lidt endnu med at få at vide. 

Dog har adressen tidligere huset natklubber som At Dolores, The Bank, Karel og Casper Christensens natklub Sunday. 

Du kan se hele opslaget hos Anthon Luis her.

Anbefalet til dig