Resultatet er klart: Denne bil er danskerne mest tilfredse med

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Danskerne bliver mere begejstrede for deres biler. Det afslører FDM i deres seneste AutoIndex. Herunder kan du se hvilket bilmærke, danskerne er mest tilfredse med.

Mest læste i dag

Hvert år bliver der foretaget en undersøgelse fra Forenede Danske Motorejere (FDM) hvor de finder den bil, som danskerne er mest tilfredse med.

Se hvor meget du kan spare på din bilforsikring her

I en pressemeddelelse fortæller FDM, at det igen i år er BMW, som danskerne er mest tilfredse med. I alt er der 23 bilmærker på den liste, som FDM har undersøgt.

FDM benytter sig af det såkaldte AutoIndex, som er baseret på 120 spørgsmål om bil. værksted og forhandler, som 23.000 danskere har svaret på.

Autoindexet viser, at tilfredsheden har været rekordhøj hos danskerne i denne omgang, og det kan blandt andet skyldes, at bilmærkerne Tesla og Dacia er kommet med på listen.

Et bilmærke vil højst kunne få 1.000 point i testen, og det gennemsnitlige indekspoint i år ligger på 868 point.

Det står dog klart igen, at det er BMW-ejerne, der er mest tilfredse med deres bil i Danmark.

Se resultaterne

BMW scorer 920 point ud af de 1.000 mulige, og det sender dem op på førstepladsen hos FDMs autoindex. Bagefter dem finder vi Mercedes-Benz med 908 point, mens Volvo og Toyota ligger på de efterfølgende pladser med henholdsvis 906 og 903 point.

Vender vi tabellen på hovedet, så er det Italienske Fiat, som danskerne er mindst begejstrede for. Fiat har scoret 815 point ud af de 1.000 mulige, og de ligger således 53 point under gennemsnittet.

Herunder kan du se en top 10 over de biler, som danskerne er mest tilfredse med.

Kilde: FDM

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig