Rigtig godt nyt: Væsentligt færre er blevet smittet

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
I går var det største antal smittede på en dag bekræftet i Danmark, men i dag er tallet væsentligt lavere.

Mest læste i dag

Hver dag stiger antallet af smittede danskere med coronavirus, og tallet stiger forholdsvis meget.

Årsagen til den kraftige stigning disse dage, skal dog findes i, at langt flere danskere bliver testet for coronavirus, end det har været tilfældet tidligere. Så selvom det ser sort ud, når det højeste antal bekræftede smittede bliver annonceret på næsten daglig basis, så er det procentvis færre, der bekræftes smittet i øjeblikket.

I går den 8. april klokken 17.00 var 58.097 danskere blevet testet for coronavirus, og ud af disse var 5.402 bekræftet smittet med virussen. 1.621 personer kunne glæde sig over, at de har overstået infektionen, mens dødstallet nu ligger på 218 personer i Danmark.

Her til formiddag har Sundhedsstyrelsen frigivet de seneste tal, og ikke overraskende, byder de igen på en stigning.

Siden i går er der blevet testet mere end 4.000 danskere, hvilket bringer totalen op på 62.210. Antallet af smittede danskere er steget til 5.635, hvilket betyder, at der kun er sket en stigning på 233 siden i går.

1.736 personer har overstået deres infektion, mens 237 danskere har mistet livet.

Sådan står det til i resten af verden

Hvis vi først tager et kig i vores ‘egen’ baghave, så er der blevet testet 5.153 personer på Færøerne, hvor 181 personer er blevet bekræftet smittet med virussen. 131 er dog kommet sig igen.

På Grønland er der blevet testet 752 personer, og her er 11 blevet bekræftet smittet. 10 personer er dog kommet sig igen.

På verdensplan er der bekræftet 1.391.890 smittetilfælde, mens 81.478 har mistet livet.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig