Rikke Gøransson afslører barn: Det er en gave

Af: Thea Andersen

|

21/09/2023

Nyheder
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Nu afslører Paradise-Rikke barn.

Lige nu læser andre også

Tidligere på året kunne Paradise Hotels mangeårige, populære og nærmest legendariske vært, Rikke Gøransson, afsløre, at hun har fundet kærligheden igen.

Til gallapremieren på Barbie-filmen, som var den 20. juli 2023, fortalte hun blandt andet pressen, at hun aldrig har mødt en som ham.

"Jeg har aldrig mødt en mand som ham. Jeg er meget glad, og jeg tror han er den sidste kæreste jeg får i mit liv," fortalte Rikke Gøransson til BILLED-BLADET.

Men det er ikke bare ét menneske, hun har kastet sin kærlighed over.

Rikke Gøranssons nye flamme har nemlig en lille velsignelse med i bagagen; et barn.

"Det er en større kærlighed. Nu er det ikke bare ét menneske, jeg kommer til at holde af, og det er en gave. Det er ikke et lille barn, så man kan også blive venner. Det er ikke mit ansvar at opdrage, så det er også en befrielse. Jeg har aldrig været mere lykkelig," fortæller Rikke Gøransson i DR-podcasten 'Hånden på hjertet' ifølge BILLED-BLADET.

Paradise Hotel

Rikke Gøransson deltog selv i 'Paradise Hotel' i programmets tredje sæson tilbage i 2007. Dengang var det Ibi Støving, som var vært på programmet.

Sæsonen efter overtog hun værtstjansen som bare 20-årig og var vært frem til 2021, hvor hun fyldte 35 år.

Sideløbende med værtsjobbet har Rikke Gøransson uddannet sig til psykoterapeut, og det havde sat en række refleksioner i gang, fortalte hun tilbage i 2022, hvor hun annoncerede sit stop som vært i 'Paradise'.

"Undervejs i den proces har jeg kunnet mærke, at der er nogle andre ting, der begynder at trække i mig. Ikke for at negligere de dilemmaer, som de unge mennesker står med dernede. Men når du sidder og læser til psykoterapeut og har med eksistentielle temaer at gøre og så måneden efter rejser til Mexico, så er det jo fint for at få en balance i tingene," sagde hun dengang.

Men det tyder på, at trangen til at stå i spidsen for programmet aldrig helt forsvandt. I starten af året kunne TV3 og Viaplay nemlig afsløre, at Rikke Gøransson vender tilbage til programmet, hvor hun skal være vært sammen med Olivia Salo.

Det løftede de sløret for i et opslag på Facebook, hvor de skrev: "Guess who’s back! Glæd dig til at se denne nye værtsduo, når Paradise vender tilbage [...]"

I samme opslag blev det også afsløret, at næste sæson kommer i løbet af 2023.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig