Rikke Gøransson er vært på 'Paradise Hotel': Nu afslører hun nyt program

Af: Thea Andersen

|

04/01/2024

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Rikke Gøransson afslører nyt program.

Mest læste i dag

'I efteråret 2021 havde jeg mit første møde med Viaplay om en ide jeg havde til en serie…'

Sådan indleder Rikke Gøransson, der ikke nok med at være vært på 'Paradise Hotel', er uddannet dokumentarfilm instruktør og psykoterapeut, et opslag på sin profil på Instagram.

På mødet præsentrede den populære tv-vært en masse tanker om skønhedsidealer, sociale medier, perfekthedskulturen, mental sundhed og ikke mindst sit eget ansvar i alt dette som offentlig person.

Og gik tilsyneladende godt, for Rikke Gøransson får snart sit eget program:

"Viaplay var med ombord, og så skulle det helt rigtige produktionsselskab findes! @collectif_tv blev det perfekte match, hvor jeg nu skulle møde en meget vigtig nøgleperson i hvad det hele er blevet til! @mltaarnskov," skriver hun i opslaget og fortsætter:

"Vi skulle skrive 2024, men nu får min/ vores dokumentarserie endelig premiere d. 18 januar på @tv3dk & @viaplaydanmark - emnerne er dog vigtigere end nogensinde. Den er lavet med det største åbne, nysgerrige, kærlige og sårbare hjerte til os alle. Fordi jeg tror på at det nytter at tale sammen, og ikke mindst lytte til hinanden. Vi har alle udviklingspunkter, inklusiv undertegnede. Jeg blev klogere på en masse vigtige ting, og håber at denne serie, om ikke andet vil skubbe til samtalen, og oplyse på punkter der fylder i mange af vores liv, store som små væsener. Det har krævet meget mod for mig at lave denne serie, jeg har nemlig også brug for privatliv. Dog har mit “hvorfor?” været så stærkt, at det uanset hvad kommer til at være det hele værd."

Dokumentarserien "Hvorfor skal Rikke være smuk?" har - som hun selv nævner i opslaget - premiere den 18. januar på TV2 og Viaplay.

Anbefalet til dig