Rikke Gøransson om ny kæreste: Han er den sidste

Af: Thea Andersen

|

20/07/2023

Nyheder
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Den populære tv-vært er smaskforelsket.

Mest læste i dag

Tidligere på året kunne den 37-årige tv-personlighed afsløre, at hun har fundet kærligheden igen. Efter at have været tilbageholdende med at dele detaljer om sin nye kæreste med offentligheden, har Rikke Gøransson nu lyst til at give et indblik i hendes smaskforelskede tilværelse.

Selvom hun har valgt at holde sin kærestes navn for sig selv, kunne hun ikke skjule sin lykke, da hun for nylig blev mødt af pressen til gallapremieren på "Barbie."

Ifølge BILLED-BLADET, fortalte Rikke Gøransson med et stort smil, at hendes nye kæreste er "den sidste" og beskrev deres forhold som noget helt specielt.

"Jeg har aldrig mødt en mand som ham. Jeg er meget glad, og jeg tror han er den sidste kæreste jeg får i mit liv," fortalte Rikke Gøransson til mediet.

Selvom Rikke er kendt for at dele mange aspekter af sit liv med sine fans og følgere på de sociale medier, har hun valgt at holde en vis grad af privatliv omkring dette forhold. Det eneste hun har delt af dem sammen på er to Instagram-opslag; et fra en romantisk ferie i Tyrkiet og et fra en koncert.

Rikke Gøransson deltog selv i 'Paradise Hotel' i programmets tredje sæson tilbage i 2007.

Dengang var det Ibi Støving, som var vært på programmet.

Sæsonen efter overtog hun værtstjansen som bare 20-årig og var vært frem til 2021, hvor hun fyldte 35 år.

Sideløbende med værtsjobbet har Rikke Gøransson uddannet sig til psykoterapeut, og det havde sat en række refleksioner i gang, fortalte hun tilbage i 2022, hvor hun annoncerede sit stop som vært i 'Paradise'.

"Undervejs i den proces har jeg kunnet mærke, at der er nogle andre ting, der begynder at trække i mig. Ikke for at negligere de dilemmaer, som de unge mennesker står med dernede. Men når du sidder og læser til psykoterapeut og har med eksistentielle temaer at gøre og så måneden efter rejser til Mexico, så er det jo fint for at få en balance i tingene," sagde hun dengang.

I starten af 2023 kunne hun dog løfte sløret for, at hun vender tilbage igen. Det gør hun til næste år, hvor hun ifølge Dagens.dk skal stå i spidsen for realityprogrammet sammen med Olivia Salo, der med Emil Olsen overtog tjansen fra hende. Dermed kommer Rikke til at afløse Emil.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig