Rikke og Kasper var lige kommet hjem med deres nyfødte baby: Så dukkede byens borgmester op

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Deres nyfødte pige var ikke en hvilken som helst baby

Lige nu læser andre også

Randers Kommune har officielt rundet 100.000 borgere, og den lille nyfødte Ida, der kom til verden den 10. januar, blev æresborger nummer 100.000. Forældrene, Rikke og Kasper Christensen, glæder sig over den sjove start på Idas liv.

"Det er en sjov historie til hendes start på livet," siger Rikke Christensen, og Kasper Christensen tilføjer håbefuldt, "Jeg håber, hun kommer til at vokse op i en by, som bliver endnu bedre, end den er i forvejen." Det skriver Randers Amtsavis.

Borgmester Torben Hansen er entusiastisk over, at Randers har nået målet om 100.000 borgere. Han påpeger byens positive udvikling og mangfoldighed.

"Nyheden om at have rundet 100.000 borgere overrasker mig bestemt ikke. Vi har en perlerække af dejlige lokalsamfund, en skøn storby og en beliggenhed midt i en fantastisk natur. Og samtidig har vi et rigt og spændende kultur- og fritidsliv," udtaler borgmesteren.

For at markere milepælen fik den nyfødte æresborger besøg af borgmester Torben Hansen og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, der overrakte en 'borger-nr-100.000-pakke'. Fejringen vil sprede sig gennem hele kommunen med aktiviteter som musik, kaffe, kage og fælles plantning af egetræer.

Anbefalet til dig