Ringede til politiet på grund af nisser

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Politiet blev alarmeret af en bekymret borger, der undrede sig over, hvorfor der stadig hang julepynt inde hos naboen.

Lige nu læser andre også

Det er ikke hver dag politiet får et opkald fra en bekymret borger på grund af julenisser. Særligt ikke midt i maj, hvor temperaturen ligger omkring de 20 grader.

Det var dog alligevel tilfældet, men forklaringen var ganske god.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller, at de blev ringet op af en betænksom borger fra Esbjerg. Vedkommende havde nemlig lagt mærke til, at der hang julepynt hos naboen, og at det eneste lys der var i boligen, kom fra et juletræ.

Vedkommende frygtede derfor, at der var noget galt, og politiet blev derfor alarmeret.

Heldigvis så var der ikke sket beboerne noget, og det var da heller ikke fordi, at beboerne var julefanatikere, at de havde ladet pynten hænge til maj.

Årsagen var simpelthen, at de ældre beboere på adressen var taget hjem til noget familie på grund af coronasituationen, og de havde derfor aldrig nået at tage julepynten ned.

“Vi mødte noget personale fra kommunen, som kunne oplyse, at den ældre beboer ikke er i lejligheden, men er søgt hjem til familien på grund af coronasituationen,” fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig