Riskær ærgrer sig over Hegaard-exit: Kvinder er kyniske og uforsonlige

Foto: https://borgerlisten.org/
Partileder Klaus Riskær mener, at tiden er kommet til, at man sætter en grænse for, hvor langt man kan tage MeToo-bølgen.

Mest læste i dag

Erhvervsmand og stifter af Borgerlisten Klaus Riskær har knyttet nogle ord til torsdagens melding om, at Kristian Hegaard har valgt at træde tilbage og trække sig fra Folketinget efter at have udvist grænseoverskridende adfærd:

"Jeg synes, det bliver kønsekstremistisk, når der ikke er sat en nedre grænse for, hvad man kan undskylde og snakke sammen om. Jeg er ked af, at kvinder er blevet kyniske, uforsonlige og uden evne til at tale om tingene," siger Klaus Riskær ifølge Ekstra Bladet.

Beslutningen, som Klaus Riskær ærgrer sig over, snakker han om i et opslag på Twitter, hvor han sætter spærgsmålstegn ved kvinders opfattelse af grænseoverskridende adfærd. 

Du kan læse hele hans opslag på Twitter herunder: 

Klaus Riskær fortæller til Ekstra Bladet, at han tvivler på, at der kan være tale om den helt store fysiske krænkelse, når man har at gøre med en 30-årig mand i kørestol, som endda er stærkt beruset. 

Han bliver spurgt af Ekstra Bladet om, hvorvidt det ikke er muligt for en 30-årig stærkt beruset mand at begå krænkelser, hvortil han svarer: 

"Jeg tvivler på, at han er sprunget op af kørestolen, låst en kvinde inde og vist hende sine kønsdele. Der er gået identitetspolitik i den, og jeg synes, det er ærgerligt, at nogen har benyttet lejligheden til klage over det her i stedet for at tale med hinanden, siger Klaus Riskær.

Han mener, at tiden er kommet til, at man stopper op og spørger, hvorvidt MeToo-bølgen bliver taget for langt. 

Slutteligt påpeger Riskær, at han mener, at Hegaard burde komme med en uddybende forklaring til sine vælgere, hvorefter de kan være med til at vurdere, hvorvidt hans fratrædelse har været berettiget eller ikke. 

Anbefalet til dig