Rita-stjerne afslører kæmpe nyhed

03/11/20 09:15

Sarah Steenfeldt

Lise Baastrup er blandt andet aktuel som Hjørdis i serien Rita på TV 2, som kan ses på TV 2 Play.(Foto: Martin Juul / TV 2)
På sin Instagram-profil, afslører den populære skuespiller Lise Baastrup en stor nyhed.

Hun er især kendt fra sin rolle som Hjørdis i TV 2 serien Rita, hvor hun efterfølgende også havde hovedrollen i spinoffserien Hjørdis, hvor hun netop spillede Hjørdis fra Rita-serien. Derudover er hun også kendt fra programmer som Klipfiskerne, Rundt på gulvet, Stormester og Krejlerkongen. Hun har også i flere år medvirket i Cirkusrevyen.

Her ses Lise Baastrup i rollen som Hjørdis i TV 2-serien Rita, som kan ses på TV 2 Play. Foto: Per Arnesen/TV 2

Her ses Lise Baastrup i rollen som Hjørdis i TV 2-serien Rita, som kan ses på TV 2 Play. Foto: Per Arnesen/TV 2

I privaten danner hun par med Jacob Dahl, som er søn af skuespiller Lisbeth Dahl - som flere gange har været Lises kollega i Cirkusrevyen. Det er netop i privaten, at der er sket store ting og sager.

Har sagt ja

“Jeg sagde JA til mit livs kærlighed,” lyder ordene til opslaget på Instagram, hvor Lise viser en smuk ring på sin finger. Hvor hun også tagger sin 17 år ældre - nu forlovede - Jacob Dahl. 

Siden den 36-årige skuespiller i går aftes delte den store nyhed, er det væltet ind med likes og lykønskninger til det nyforlovede par. 

Kollegaen Mille Dinesen som har hovedrollen som Rita i serien af samme navn, har også lykønsket sin Rita-kollega. De to har spillet tæt sammen i 5 sæsoner af serien.

“Omg! Tillykke Lisemus. Savner dig!” Skriver hun i kommentarfeltet. 

Også tv-kolleger som Lene Beier, Lisbeth Østergaard og Amalie Dollerup har ønsket tillykke til det kommende brudepar. 

De to mødte hinanden i 2017 og i 2019 fik de datteren Laura sammen, Jacob Dahl har ud over datteren Laura, også to voksne børn. Det skriver blandt andet netmediet Senest.dk.

Herunder kan du se Lise Baastrups opslag på Instagram: 

Foto: Instagram

Foto: Instagram