Rives væk: Danskerne hamstrer inden anden corona-bølge

Foto: Shutterstic

Danskerne er endnu en gang begyndt at hamstre. Særligt et produkt har fanget folkets interesse.

Den seneste uges tid er coronaen begyndt at røre på sig igen. Antallet af smittede stiger, medierne bringer nyheder om lokale udbrud og eksperter spår om, at ansigtsmaske formentlig på et tidspunkt bliver anbefalet. 

Noget tyder dog på, at det kan være en god idé at komme ud af starthullerne og få investeret i værnemidler allerede nu. Det fortæller B.T.

"Vi troede, at marts og april, hvor vi så en massiv efterspørgsel på mundbind og håndsprit, var toppen i forhold til corona. Men det er gået fuldstændigt amok de seneste uger og dage," fortæller Martin Andersen. Han er direktør for Pricerunner, der har udarbejdet sammenligningen for avisen.

Læs også

Se huset: Bendtner køber kæmpe millionvilla

Stiger og stiger

Siden januar er antallet af søgninger på "mundbind" så godt som ottedoblet herhjemme. Fra juni til juli er antallet mere end fordoblet. I denne uge steg antallet af søgninger med 110 procent mellem mandag og tirsdag. Med andre ord sker der altså noget. 

"Danskerne forbereder sig alligevel, fordi der har været en del skiftende meldinger i den her proces, og fordi de ser mod udlandet. Flere lande har indført brug af mundbind, og når man samtidig hører så meget omtale af det i medierne, vil folk gerne være på forkant," udtaler direktør Martin Andersen fra Pricerunner. 

Læs også

Raser over populære lakridser

 

 

Læs også