Rives væk fra hylderne: Populært produkt snart udsolgt i supermarkederne

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Det er ved at være sidste chance, hvis du vil have fingrene i det populære produkt

Mest læste i dag

Inden længe tager danskerne hul på påsken. 

Men hvis man vil have fingrene i påskebryg og fuldende påskemiddagens med påskebryg, så skal man til at ud af busken. 

For mens marts lakker mod enden, så venter påsken lige om hjørnet. Men påskeøllene er allerede blevet flået af hylderne. 

Og Carlsberg er da heller ikke langt fra, at må melde udsolgt af det populære produkt. 

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse. 

I skrivende stund skulle der blot være fem procent af de gyldne dråber tilbage, og bryggeriet når altås ikke at brygge flere. 

Caroline Leopold, brand manager for Tuborg i Carlsberg Danmark, lægger heller ikke skjul på, at det er en ærgerlig situation, som de er havnet i: 

“Vi vil rigtig gerne have, at vores påskebryg varer lige til påske, men i år ser det ud til at knibe. Vi er overvældet over, hvor hurtigt salget er gået, og vi er meget tæt på at løbe tør. Så man skal skynde sig, hvis man skal skåle de lyse tider ind med en påskebryg”, siger Caroline i pressemeddelsen. 

Men du kan nå det endnu. 

Det burde nemlig stadig være muligt at få fingrene i en påskebryg 6-packs flere steder i landet, men du skal ikke lægge på den lade side. 

For selvom der er brygget op mod 2,6 millioner liter påskeøl, så har det altså ikke været nok. 

Og både til restauranter og barer må Carlsberg da også melde udsolgt af fadøl. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig