Robert Hansen blev idømt 4 måneders ubetinget fængsel: Her skal han afsone dommen

Nyheder
Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix
Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix
Nu er det fastlagt.

Lige nu læser andre også

Skuespiller Robert Hansen har nu delt med omverdenen, hvor han kommer til at afsone sin dom.

Der har været en masse spørgsmål omkring, hvor hans straf skulle afsones, og nu har han på sin Instagram skrevet ud, at han kommer til at afsone de fire måneders ubetinget fængsel i sit eget hjem på Frederiksberg.

"Da der bliver spekuleret rigtigt meget i, hvordan jeg skal afsone min dom, kommer her en opdatering. Jeg er gået i gang med afsoning af min dom – med fodlænke i mit hjem og med de regler, der medfølger."

Robert Hansen blev dømt den 9. august for to tilfælde af vold mod sin tidligere kæreste, Nynne Larsen.

Dommen lød på fire måneders ubetinget fængsel, og skuespilleren valgte senere ikke at anke afgørelsen på grund af lang ventetid ved landsretten.

Nu håber han på en ny start med sin afsoning ved hjælp af en fodlænke - en mulighed der er tilgængelig for dem, der er dømt til under seks måneders ubetinget fængsel.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Robert Hansen har meddelt, at han ikke vil udtale sig yderligere til medierne, indtil hans afsoning er afsluttet, og hans primære fokus er at komme sig og tage sig af de mennesker, der er omkring ham:

"Til alle journalister der kontakter mig, vil jeg gerne fortælle at jeg ikke kommer til at udtale mig, før jeg er færdig med det her forløb og håber dette bliver respekteret. Mit fokus er på at få det bedre og passe på de mennesker jeg har omkring mig."

I løbet af retssagen har skuespilleren fastholdt sin uskyld, mens hans forsvarer har argumenteret for, at hans tidligere kæreste Nynne Larsen brugte ham til at øge sin popularitet på Instagram.

Nynne Larsen har forklaret, at hendes beslutning om at forblive i forholdet trods voldsepisoderne skyldtes hendes kærlighed til Robert Hansen. Det kom også frem under retssagen, at hun var blevet diagnosticeret med PTSD.

Anbefalet til dig