'Robinson'-stjerne far til 7: 'Den SIDSTE'

Af: Thea Andersen

|

20/11/2023

Nyheder
Foto: Viaplay Group
Foto: Viaplay Group
Loay Zeraiq, der var med i sidste års 'Robinson', kan nu kalde sig far til syv.

Mest læste i dag

Den Odenseanske kørelærer, Loay Zeraiq, som ud over 'Robinson' også er kendt fra tv-formatet 'Kørelærerne' på TV2 ZULU, er blevet far igen.

Det bekræfter han på sin profil på Instagram.

"Far til 7 (ma shaa Allah) I DID IT. På en smuk solskinsdag kom min dreng al hamdoulillah godt til i går. Da Maryam kom til for seks år siden, sagde jeg egentligt at det var den sidste.
Så kom Goink og vi var klar over at det var den SIDSTE!," skriver han i opslaget og fortsætter:

"Men I DK kender alle til far til fire, men jeg har ærlig talt, altid drømt om far til syv. Det var den sidste i rækken og @lillablomst_ du var så superstærk ma shaa Allah. Tak vores skønne jordemoder. Må alle mine børn in shaa Allah skabe glæde og kærlighed omkring sig."

Sammen med teksten har han også delt et par billeder af sin nyfødte søn fra OUH Odense Universitetshospital, som du kan se herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig