Rock Nalle er død

Af: Thea Andersen

|

15/12/2022

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
I en alder af 79 år er den kendte musiker gået bort.

Mest læste i dag

I en pressemeddelelse fra booking bureauet 'We do Music', bekræfter de, at den danske kunstner ved navn Roland Lyhr Sørensen, der gik under kunstnernavnet Rock Nalle er gået bort.

Pressemeddelelsen fortæller, at den 79-årige musiker sov ind i sit hjem i Odense i går den 14. december, hvor han efterlader sig to børn.

De fortæller endvidere, at hans begravelse vil finde sted den 22. december i Kirkegårdskapellet på Assistentkirkegården i Odense.

Rock Nalles første store hit kom tilbage i 1966, da han sammen med Johny Reimer udgav en dansk udgave af Wilson Picketts 'In The Midnight Hour'.

Det er blevet til mere end 1.000 koncerter og forskellige udgivelser for Rock Nalle, der har udgivet musik i konstellationer som 'Nalle & The New Big Sound' 'Nalle And His Crazy Ivans' 'Theessink, Nalle & Møller.

I går fik den kendte danske musiker desværre bort, men vi takker ham for hans fantastiske musik.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig