Rørende årsag: Derfor er han med i 'Fem fede kokke'

Af: Thea Andersen

|

24/01/2024

Nyheder
Deltagerne i sæson fire af 'Fem fede kokke'. Foto: Per Arnesen/TV 2
Deltagerne i sæson fire af 'Fem fede kokke'. Foto: Per Arnesen/TV 2
Der er en rørende årsag til, at Magnus Sonne er med i den nye sæson af 'Fem fede kokke'.

Lige nu læser andre også

I øjeblikket er Magnus Sonne aktuel i TV 2 Fri-programmet 'Fem fede kokke'. Sammen med Casper Sobczyk, Jesper Panorama, Mathilde Agermose og Anna Guy forsøger han at jagte et sundere liv.

Det var dog ikke meningen, at Magnus Sonne skulle have deltaget i denne sæson. Hans plads var oprindeligt tiltænkt hans gode ven, tv-kokken Tommy Fischer, der desværre gik bort sidste år. Magnus Sonne blev derfor spurgt, om han ville tage Tommys plads, og det takkede han ja til.

Det skriver Billed-Bladet, som har talt med Mark Abildhauge, der er træner og fysioterapeut i 'Fed fem kokke', om Magnus Sonnes deltagelse i programmet.

"Magnus Sonne er med, fordi der blev en plads ledig. Det var egentlig Tommy Fischer, som skulle have været med. Det var hans plads. Men han og Magnus Sonne havde et fantastisk bånd sammen… nu får jeg helt kuldegysninger, for det er svært at snakke om," fortæller Mark Abildhauge rørt til Billed-Bladet og tilføjer:

"Da Tommy døde, mistede Magnus alt, hvad han havde at hænge sin træning op på, og det var dér, det gik galt for ham. Så blev Magnus spurgt, om han ville have Tommys plads, og det fik han så. Det er Magnus superglad for."

sin profil på Instagram sætter han også selv ord på det:

"I starten var jeg i tvivl og det har jeg været mange gange siden, men det er jeg slet slet ikke mere. Månederne der gik fra Tommys død til optagelserne startede i september sendte mig et rigtig dumt sted hen og jeg kæmpede med min livsstil - min form, mine tanker, mit humør og faktisk også min vægt - selvom jeg ikke vejer mig og gudskelov, ikke havde taget det hele på efter sidste omgang. Jeg talte med en masse mennesker og besluttede endeligt, at takke ja til den kæmpe mulighed det jo er at deltage. Nu kan I følge med og måske endda blive inspireret af vores 5 vidt forskellige historier og 5 vidt forskellige mål. For Tommy," lyder det i et opslag-

Sæson 4 af 'Fem fede kokke' kan ses på TV 2 Play og TV 2 FRI.

Enormt tab

Magnus Sonne og Tommy Fischer var begge med i anden sæson af 'Fem fede kokke'.

Tommy Fischer døde den 8. juni i sit hjem i Helsingør i en alder af blot 43 år. Han var ejer af fiskehandlen HAV, som nu drives videre af Jens Peter Moestrup.

Efter tabet af sin partner, sagde Jens Peter Moestrup følgende:

“Tabet af Tommy er enormt. Han efterlader sig en familie og mange, mange venner i stor sorg. Og han efterlader sig stribevis af særdeles succesfulde virksomheder, deriblandt fiskehandlen HAV, som jeg nu får den kæmpe ære af at drive videre som det faglige fyrtårn det nu er, takket være Tommys benhårde arbejde og forbilledlige energi.”

Anbefalet til dig