Rørende: "De unge mødre"-deltager bryder tavsheden

Af: Ida Hansson

|

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Få dage før jul mistede Nadja Kaagh sin søn.

Mest læste i dag

Kort før jul delte den tidligere "De unge mødre"-deltager Nadja Kaagh, at hendes ældste søn Sebastian, var gået bort- pludseligt og uventet.

D.30 december 2022 bisatte hun og familen sønnen, og nu deler moren en rørende besked på sin Instagram.

"Vi har oplevet ufattelig varme og hjælp i tiden efter Sebastians pludselige dødsfald, samt til at få afholdt bisættelsen og det efterfølgende gravkaffe. Det kan ikke beskrives, hvor glade vi er for alt den hjælp, vi har modtaget – Vi havde ganske enkelt ikke klaret os, uden hjælp fra nær og fjern. Af hjertet, tusind, tusind tak!," skriver hun og fortsætter:

"Som præsten nævnte i sin tale i kirken, kan ingen gå igennem dette alene. Vi håber, at I vil forstå, at processen er lang, og trods at bisættelsen nu er overstået, er sorgen kun i sin begyndelse. Vi håber, at vi vil møde samme støtte og kærlighed i ugerne og månederne, der kommer. Dagene er lange, savnet stort, og vi mærker allerede nu, hvordan tomheden har sneget sig ind."

Nadja Kaagh betoner også i sit opslag, at det hun gerne vil italesætte sin søns død, men beder om forståelse, og lov til at tage det i sit eget tempo.

Anbefalet til dig