Rørende gensyn til stor Gaza støttekoncert: Kendt dansk navn tilbage på scenen

Af: Mie M.B

|

24/11/2023

Nyheder
Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
Foto: Torben Christensen/Ritzau Scanpix
Denne sangerinde dukkede op som aftenens helt store overraskelse

Lige nu læser andre også

Torsdag aften blev publikum glædeligt overraskede da sangerinden Jada dukkede op til Tobias Rahims støttekoncert. Inden arrangementet havde 'Stor mand'-sangeren antydet, at der kunne være andre overraskelses optrædener på programmet. Det skriver Her og Nu.

Den største overraskelse var dog, da Jada, der for blot syv uger siden blev mor til en lille datter, stod på scenen. "Jeg har savnet jer, jeg har savnet at synge, og jeg tror ikke, at jeg kunne finde på noget mere meningsfuldt eller mere vigtigt, end at begynde at bruge min stemme i aften på den her sag. Tak, fordi I er kommet, tak, fordi I har købt billet," udtalte sangerinden taknemmeligt til publikum.

Jada, der sidst optrådte i maj, måtte aflyse alle sommerens koncerter på grund af komplikationer i graviditeten. Under hendes bevægende optræden på støttekoncerten delte hun for første gang detaljer om hendes indlæggelse under graviditeten. "Det gik rigtig godt, indtil det gik rigtig dårligt. Jeg blev indlagt, fordi lægerne var bange for, at jeg ville føde meget tidligt," forklarede den rørte sangerinde.

Støttekoncerten på Den Grå Hal på Christiania blev afholdt med deltagelse af andre kunstnere som Guldimund, hip hop-gruppen Outlandish og Artigeardit. Formålet med arrangementet var at indsamle penge til Red Barnets humanitære indsat i Gaza. Jada's rørende tilbagevenden til scenen satte prikken over i'et for aftenens velgørenheds begivenhed.

Anbefalet til dig