Rørende gestus fra Christian Eriksen

Foto: Shutterstock

Nu er Christian Eriksen selv klar til at give igen, og det gør han med en fantastisk gestus.

Siden den 12. juni i år, kan der ikke have været meget tvivl om, hvem Christian Eriksen er.

Landsholdsspilleren der kollapsede midt på banen under Danmarks første EM-slutrunde kamp mod Finland, og som efterfølgende måtte blive genoplivet, var på alles læber under slutrunden, og han mærkede opbakning fra hele verden.

Læs også

Nye corona-retningslinjer på vej

Efter en måned hvor Christian Eriksen har modtaget masser af kærlighed, har det dog været tid til at give igen, og det vækker glæde i Middelfart, hvor Christian Eriksen er vokset op.

Pia Becker der er projektleder for ‘Det Gode Liv’, som vil opføre bosted for unge med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, fortæller nemlig til TV2 Fyn, at Christian Eriksen og kæresten Sabrina Kvist Jensen donere penge, så opførelsen kan finde sted.

“Det betyder rigtig meget, fordi han vil rigtig gerne den her målgruppe. Han er en ven af folket, og han glemmer ikke sine venner,” lyder det fra Pia Becker om Christian og Sabrinas donation.

Hvis alle Pia Beckers planer skal blive en realitet, ventes det at komme til at koste omkring 50 millioner kroner. Det meldes dog ikke ud, hvor mange penge Christian Eriksen og Sabrina Kvist Jensen har doneret til projektet.

Læs også

Remee brækker flere ribben efter styrt

 

 

Læs også