Rørt Lene Beier: "Jeg er stolt, rørt og taknemmelig"

Foto: Anders Brohus/ TV 2

Det er en stolt Lene Beier, der deler nyheden på sin Instagram.

Onsdag aften løb Reality Awards af stablen og det væltede ind med kendte gæster fra nær og fjern. 

Priserne stod i kø for at blive delt ud og blandt modtagerne var der både deltagere fra reality programmer fra Paradise Hotel, Landmand søger Kærlighed, samt både værter og castere på de mange forskellige programmer.

Heriblandt var Lene Beier, der også vandt én af de mange priser - og det er hun meget taknemlig og stolt over. Det deler hun nu på sin Instagram-profil.

Læs også

Læge afslører: Det sagde Christian Eriksen, da han kom til live igen

Den populære Landmand søger kærlighed-vært løb nemlig onsdag aften med dette års ærespris. 

"Tak for ÆRESPRISEN @realityaward. Jeg er stolt, rørt og taknemmelig. Tænk, at jeg allerede er "gammel nok" til den kategori," skriver Lene Beier til opslaget på sin Instagram, hvor hun slutter af med en emoji af et rødt hjerte.

Foto: Lene Beier/ Instagram

Tryg i Lenes selskab 

Det var heller ikke "hvem som helst" der overrakte den særlige pris til Lene Beier. Det var nemlig et helt særligt par, som de fleste trofaste seere af Landmand søger kærlighed godt kan huske - nemlig Kirsten og Jørgen, der fandt sammen i programmet for et par år tilbage.

"Man er tryg i hendes selskab, for man føler, man kan betro sig til hende. Det er en god egenskab at have," lyder det fra Jørgen, som roser Lene i en snak med BILLED-BLADET.

Læs også

DMI udsender kategori 2 varsel: Farligt vejr på vej

Det er desuden noget som kæresteparret er helt enige i - for Kirsten har også kun ros til Lene. Hun roser især Lenes tilgang til at snakke med deltagerne.

Udover værts-jobbet på Landmand søger kærlighed, har Lene også været vært på TV 2-hittet Hjem til gården og flere programmer med hendes egen familie. Her har danskerne kunne følge med i programmet Beier Bygger, da Lene og hendes mand byggede hus. Herudover har seerne kunne følge med i flere programmer siden - blandt andet da der skulle anlægges have og senest i programmet Beier over hækken, hvor Lenes søster, svigerinde, nevø og mor flytter ind i huset ved siden af.