Rørt Mikkel Kryger med særlig hyldest til Puk Elgård

02/11/2021

Nicolai Busekist

Foto: Stine Heilmann/TV 2
Mikkel Kryger har hyldet Puk Elgård på helt særlig vis, efter afsløringen af, at hun stopper som vært på 'Go' morgen Danmark'.

Mest læste i dag

Puk Elgård afslørede for to dage siden, at hun havde besluttet sig for at sige sit job som vært på 'Go' morgen Danmark' op. Hun forklarede i denne anledning, at hun havde brug for at prøve noget nyt.

"Hvor har det været fedt at sidde i den røde sofa som vært på 'Go' morgen Danmark', men nu er det slut. Jeg har min sidste vagt i dag. Tusind tak til alle der har kigget med gennem de sidste mange mange år," skrev hun søndag i et opslag på Instagram.

Foto: Instagram

En af dem, der har det svært med, at Puk Elgård er stoppet som vært på det populære morgenprogram, er Mikkel Kryger. Han har nemlig været hendes medvært i syv år, og derfor er det også en omvæltning for hans vedkommende.

Den 38-årige vært lægger ikke skjul på, at han kommer til at savne Puk Elgård, og derfor har han også valgt at hylde hende på helt særlig vis.

Til BILLED-BLADET fortæller Mikkel Kryger, at det har været et stort tab for ham, at han ikke længere skal arbejde sammen med Puk Elgård. Derudover afslører han, at hun har været et stort forbillede for ham, og at deres samarbejde har betydet rigtig meget for ham.

Netop derfor mener han også, at Puk Elgård fortjener at blive hyldet, hvilket han har gjort på sin helt egen måde. Mikkel Kryger har nemlig fået lavet en dukke af hende, som du kan se her hos BILLED-BLADET.

"Jeg har fået lavet en dukke af hende - en actionhelt, for hun er en helt i mine øjne. Og så i én af hendes meget velkendte striktrøjer. Den har hun fortjent," fortæller Mikkel Kryger om dukken.

Det er dog ikke blot Puk Elgård, der oplever at blive hyldet i forbindelse med hendes afsked med 'Go' morgen Danmark'. På Instagram har tv-værten nemlig selv delt en kærlig besked til både Mikkel Kryger og Steen Langeberg.

"Måske skal dagen i dag være dagen hvor du finder en på dit arbejde og siger “Hey, fedt du er her” Man bliver så glad. Jeg begynder med mine drenge. Mikkel og Steen. Bedste boys," skriver hun på Instagram.

Foto: Instagram

Puk Elgård har endnu ikke afsløret, hvad hendes fremtid skal byde på. Derfor vides det ikke, om hun har opsagt jobbet som vært på 'Go' morgen Danmark', fordi hun allerede har andre projekter i støbeskeen eller ej.

Anbefalet til dig