Rørt Silas Holst: “Er du på røven?”

02/12/20 09:03

Sarah Steenfeldt

Foto: Daniel Stjerne/TV2
“Denne juletid kan noget magisk.”

I mandags var Silas Holst ude for en helt anderledes oplevelse, som han nu har delt på sin Facebook-side. Han fortæller selv, at han blev helt varm om hjertet.

Mandag havde Silas været på julegaveindkøb med sin Vild med dans-partner Nukâka. Silas fik købt næsten alle sine julegaver denne dag - hvilket resulterede i, at der var en hel del at slæbe på. Faktisk intet mindre end ni fyldte sorte sække og kæmpe gaveposer, måtte han bære på, da han stavrede ned af Kompagnistræde i det indre København.

Det var netop her, at Silas blev overrasket over en fremmed mand på cykel, som kom kørende i den samme retning. Manden kom cyklende bagfra, fortæller Silas i opslaget på Facebook.

En vidunderlig tanke

“Er du på røven?” Spurgte manden Silas. 

“Undskyld, hvad?” Svarede Silas og vendte sig om mod manden - og så blev han overrasket. 

“Sorry, jeg troede poserne var fyldt med tomme flasker! Jeg ville have givet dig nogle penge, hvis du var på røven,” forklarede manden.

“Her bliver jeg helt varm om hjertet i denne juletid,” Skriver Silas i sit opslag. 

Silas svarede manden at det var en mega sød og vidunderlig tanke - men at poserne var fyldt med julegaver. Til det svarede manden, at det jo netop er det denne tid handler om og så begav han sig videre på sin cykel. 

“Ja, det er præcis det denne tid handler om. Næstekærlighed. Denne juletid kan noget magisk,” skriver Silas til slut i sit opslag. 

Herunder kan du se hele opslaget, som Silas Holst har delt på Facebook: