Rolf Sørensen er ikke ren: Går i behandling

09/10/20 18:35

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Den tidligere tv-kommentator og tidligere professionelle cykelrytter, Rolf Sørensen, skal skilles og i behandling for alkoholisme.

Rolf Sørensen, den tidligere professionelle cykelrutter og tv-kommentator, har bekræftet, at han og konen skal skilles, og at han samtidig påbegynder et forløb, hvor han skal lære at kontrollere sit forbrug af alkohol.

Det skriver B.T.

Det bekræfter hovedpersonen selv og hans kone, Susanne Sørensen, fredag aften til Ritzau. 

”Vi har været sammen i mange år, og vi har levet et meget intenst, lykkeligt og stærkt ægteskab, men selvfølgelig også oplevet både op- og nedture, som mange andre ægteskaber,” siger Rolf Sørensen til Ritzau. 

Skal påbegynde terapiforløb

Rolf Sørensen indrømmer, at de har været et godt team, man at han til tider har nydt alkohol til sådan en grad, at det ikke længere blot var nydelse, men nærmere en nødvendighed. Det sled hårdt på familien, og det ønskede den 55-årige ikke længere at byde dem. 

Han vil derfor påbegynde et terapiforløb, for at få trangen til alkohol under kontrol. 

”Vi har vores utroligt skønne børn, som vi begge elsker højt, men vi er kommet til et punkt, hvor min familie ikke længere kan leve med mine alkoholproblemer. Derfor skilles vi,” lyder det fra Rolf til Ritzau. 

Rolf og Susanne Sørensen har været sammen siden 1992, og de har tre børn sammen. 

De meddeler, at de ikke ønsker at uddybe yderligere, da de ønsker ro fra medierne.