Romantiske Meghan – Giver Harry den sødeste overraskelse nogensinde

Nyheder
Billedet er fra da Meghan var gravid. Foto: Shutterstock.
De fleste ved det ikke, men Meghan er åbenbart meget romantisk anlagt. I hvert fald blev der ikke sparet på romantikken til Harrys 35-års fødselsdag, hvor Meghan virkelig formåede at overraske sin mand.

Mest læste i dag

En hemmelig kilde har afsløret hele Meghans gave til Harry, som er ret romantisk.

Genskabte deres første ferie

Harry og Meghan sender altid hinanden forelskede blikke, når man ser dem i offentligheden, men når de laver så romantiske overraskelser for hinanden, som Meghan gjorde for Harry til hans 35-års fødselsdag, så er det heller ikke sært, at der stadig er gnister i deres kærlighed.

Meghan havde forberedt en helt speciel fødselsdagsgave til prins Harry, og mon ikke han blev glad, da han fyldte halvrundt.

Meghan havde lavet en kæmpe overraskelse, og genskabt rammerne fra parrets første fælles romantiske tur, som de allerede havde på deres tredje date. Det skriver Alt for Damerne. 

Turen der som bekendt gik til Botswana i det sydlige Afrika var turen, hvor parret forelskede sig.

”Sidste år, i anledning af Harrys fødselsdag, genskabte Meghan deres Botswana-camping-eventyr i deres baggård. Det er et sted, der betyder meget for dem – og især for prins Harry – så Meghan ville gerne bringe stedet til ham på hans store dag, så hun satte et telt op, skaffede soveposer, lavede middag og genskabte dét Botswana, hvor de blev forelskede,” fortæller en kilde ifølge Alt for Damerne.

Der var også prins Harry der afslørede, at han havde inviteret Meghan med til Botswana kort tid efter, at de begyndte at date. Det var kun parrets tredje date og kun 3-4 uger efter de havde mødt hinanden. Meghan blev der i fem dage, og der var en stor oplevelse for dem begge. Derfor var det også en meget romantisk idé fra Meghans side at genskabe turen.

Meghan og Harry har næsten lige kunne fejre to års bryllupsdag, som de på grund af coronakrisen måtte fejre med Zoom-opkald med familie og venner, magaritas og mexicansk mad i deres store luksuriøse midlertidige hjem i Los Angeles. Men mon ikke det har været romantisk alligevel.

 

Anbefalet til dig