Rosa i lykkerus: Afslører stor nyhed

28/9/20 18:15

Sarah Steenfeldt

Pressefoto fra Rosas egen hjemmeside - rosaudenfilter.dk.
Den store bagedyst-stjerne Rosa Kildahl har alt god grund til at smile i øjeblikket.

De fleste husker nok Rosa som deltog i Den store bagedyst i 2017. Hun vandt lynhurtigt danskernes hjerter med sit store smil og muntre humør. Senere er har Rosa også deltaget i programmet Vild med dans. 

Hun nåede til semifinalen i Den store bagedyst og det er ikke kun kager, som hun er dygtig til at kreere i et køkken - hun er også siden sprunget ud som youtuber, hvor hun viser hvordan man laver lækre klassiske danske retter - så hun sikrer sig, at de ikke går i glemmebogen. Derudover holder hun også foredrag og står virksomheden H20 Branding - og nu kan den travle kvinde altså skrive endnu en fornem titel på sit CV.

På hendes Instagram-profil annoncerede hun nemlig tidligere i dag, en stor nyhed - hun er blevet mormor. Stoltheden og glæden er ikke til at tage fejl af og teksten til billedet af Rosa med barnevognen er fyldt med glæde. 

Endnu et barenebarn til flokken

Teksten afslører at Rosa allerede blev mormor til en lille pige den 8. september.

‘Endelig bedstemor/mormor på tur med lille Frida. SÅ kom du jo lige på din fødselsdag den 8. september’. Skriver Rosa i opslaget.

Det er ikke første gang at bagedyst-stjernen bliver beriget med et barnebarn, hun er nemlig allerede farmor til to drenge og en pige. Nu er der så blevet tilføjet endnu et lille barnebarn til flokken.

En begejstret Rosa fortalte tidligere i år til Se og Hør at det var noget helt specielt, når ens datter skal føde. 

“Når ens søn ikke selv kan føde børnene, bliver det jo spændende når ens datter skal være i den situation, man selv var i engang”. Fortalte hun til bladet tilbage i april måned.