Rosa Kildahl med genialt jule-sparetip: Dette kan du gøre gratis

Nyheder
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu kommer Rosa med sit bedste tip.

Lige nu læser andre også

December måned kan være en finansiel udfordring for mange.

Udgifterne stiger med behovet for julegaver og særlig mad til festlighederne. Rosa Kildahl, kendt fra "Den store bagedyst", er en af dem, der ikke går på kompromis med kvaliteten af julemaden. Ifølge DR's program 'Boost dit budget: Julebudgettet', indebærer hendes jul traditionelle retter som frikadeller, and, flæskesteg, medisterpølse samt hjemmelavede brunede kartofler og rødkål.

Men Rosa Kildahl har fundet en måde at spare på uden at gå på kompromis med festlighedens ånd. Til forskel fra mange andre, vælger hun ikke at bruge penge på bordpynt. I stedet finder hun materialer i naturen.

Hun fortæller, at hun ikke bruger penge på bordpynt, men foretrækker at bruge naturens ressourcer. Ved at tage i skoven og samle grene og grankogler, skaber hun en hyggelig og personlig stemning uden ekstra udgifter.

Denne tilgang viser, at man kan bevare juletraditioner og skabe en festlig stemning, selv med et begrænset budget. Rosa Kildahls kreative løsninger til at navigere i de økonomiske udfordringer i julemåneden kan inspirere andre til at tænke alternativt og bæredygtigt, når det gælder julens forberedelser.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig