December måned kan være en finansiel udfordring for mange.
Udgifterne stiger med behovet for julegaver og særlig mad til festlighederne. Rosa Kildahl, kendt fra "Den store bagedyst", er en af dem, der ikke går på kompromis med kvaliteten af julemaden. Ifølge DR's program 'Boost dit budget: Julebudgettet', indebærer hendes jul traditionelle retter som frikadeller, and, flæskesteg, medisterpølse samt hjemmelavede brunede kartofler og rødkål.
Men Rosa Kildahl har fundet en måde at spare på uden at gå på kompromis med festlighedens ånd. Til forskel fra mange andre, vælger hun ikke at bruge penge på bordpynt. I stedet finder hun materialer i naturen.
Hun fortæller, at hun ikke bruger penge på bordpynt, men foretrækker at bruge naturens ressourcer. Ved at tage i skoven og samle grene og grankogler, skaber hun en hyggelig og personlig stemning uden ekstra udgifter.
Denne tilgang viser, at man kan bevare juletraditioner og skabe en festlig stemning, selv med et begrænset budget. Rosa Kildahls kreative løsninger til at navigere i de økonomiske udfordringer i julemåneden kan inspirere andre til at tænke alternativt og bæredygtigt, når det gælder julens forberedelser.