Rosa Kildahl tager afsked: Derfor er det slut nu

28/10/21 06:46

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Rosaudenfilter.dk
I august tog Rosa afsked.

I 2017 deltog Rosa Kildahl i 'Den store bagedyst'. Her vandt hun lynhurtigt danskernes hjerter med sit store smil og muntre humør. 

Hun bagte sig hele vejen til semifinalen i den populære bagekonkurrence - og 'Den store bagedyst' viste sig blot at være starten på et helt nyt kapitel. Rosa tog nemlig danskerne med storm og blev særdeles populær. 

Siden har hun derfor blandt andet deltaget i 'Vild med dans' og er sprunget ud som YouTuber - alt sammen sideløbende med, at hun også har haft sin egen virksomhed H2O Branding. 

Og netop denne virksomhed har Rosa nu taget afsked med, det skete i august. Beslutningen delte hun på sin Instagram og det var tydeligt, at det ikke havde været en nem én af slagsen.

"Ved ikke om jeg skal grine eller græde. Jeg har solgt mit hjertebarn H2O Branding - den lækre vandflaske med silketryk.
Siden 2008 har mit hovedfokus lagt i firmaet, så det bliver en kæmpe omstilling, at slippe ansvaret," lød det blandt andet fra Rosa, da hun annoncerede at det nu var slut med virksomheden.

Har fået endnu mere travlt 

I samme ombæring fortalte hun også, at hun dog ville forblive selvstændig og hade mange planer for fremtiden. Blandt andet skal den ekstra tid nu bruges på hendes foredrag og Rosa havde også store planer om at bruge mere tid på hendes YouTube-kanal - men faktisk har hun slet ikke haft tid. Derfor var det nu også slut med virksomheden, så hun kunne bruge mere tid på foredrag og YouTube-kanalen.

Det fortæller hun til BILLED-BLADET

Men nu viser det sig faktisk at Rosa næsten har fået mere travlt end hun havde før. 

"Jeg har solgt mit firma, men jeg har stadig travlt. Det er lige som om, at det kan mærkes nu: ”Nå men så har hun god tid til at holde foredrag”. Så jeg har travlt med at holde foredrag og events," fortæller Rosa til bladet. 

YouTube-kanalen har derfor heller ikke fået så meget pleje som hun havde håbet, men hun har planer om, hvad der skal ske på den i fremtiden. 

Hun har nemlig et håb om, at hun i løbet af december kan få lidt anderledes indhold på kanalen. Hun har nemlig ladet sig inspirere af en kollega:

"Jeg skulle lave en artikel til et andet blad med to andre youtubere. Der er en af dem, der laver sådan nogle dagligdagsting som at ordne et stoppet toilet. Det vil folk gerne se, hvordan man gør. Jeg er nødt til at putte noget mere ind af sådan noget," lyder det fra Rosa. 

En af Rosas særdeles populære videoer er blandt andet videoen hvor hun laver andesteg. Den kan du se herunder: